25 July

Loïs Engels helpt ons de zomer door!

De zomervakantie komt pas net om de hoek kijken, maar deze studente begint aan haar stage. Een heerlijke vakantie in Frankrijk heeft ervoor gezorgd dat ik nu vol energie vroeg kan beginnen. Hierdoor hoop ik al mijn punten te kunnen halen zonder studievertraging op te lopen.

Mijn naam is Loïs Engels, ik ben 20 jaar en woon in Amersfoort. In september begint officieel mijn derde jaar als student Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Naast mijn studie ben ik het afgelopen jaar onder andere studentraadslid geweest en zit ik volgend jaar in het bestuur van de faculteit. Mijn verdere vrije tijd breng ik door met mijn vriend en vrienden en met bijvoorbeeld films/series kijken of koken/bakken.

De komende periode hoop ik mijn kennis vanuit mijn opleiding in de praktijk in te kunnen zetten bij Crowdmedia. Ik zal dit voornamelijk doen door middel van het ondersteunen van Willeke bij de content marketing. Werken bij een bureau als Crowdmedia was al een wens toen ik koos voor deze studie, dus ik ben erg blij dat deze in de vorm van een stage al uit kan komen. Ik ben benieuwd, na de eerste week voel ik me in ieder geval al goed op mijn plek!

Wouter
Gespecialiseerd in online strategie.
Terug