31 May

Gezocht: held in video vormgeven (meeloopstage MBO)

Wil jij stagelopen op een plek waar jij gewoon jezelf kunt zijn, veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en waar je met een glimlach binnenkomt en weggaat? Dan denken wij dat je bij ons aan het juiste adres bent. Want wij zijn weer op zoek naar een stagiair.

Wat ga je doen?

Wij werken voor grote merken in het land en daar zijn wij succesvol in. We zijn succesvol in campagnes en content marketing. Als stagiair leren wij jou de kneepjes van het (online) vak en je wordt nauw betrokken bij alle lopende projecten en campagnes. Wij zoeken iemand die creatieve ideeën vormgeeft. Dus de meest toffe posts voor social media, infographics en pitches. Misschien maak jij straks wel een viral post voor een groot bedrijf in Nederland! Het kan maar zo.
Een leerzame periode binnen een groeiend bedrijf waarbij je ervaring opdoet bij veel verschillende merken. Daarnaast krijg je uiteraard alle tijd om te werken aan jouw opdracht of stageverslag. Wij betrekken je bij onze werkzaamheden, maar verwachten ook dat je zelfstandig werkt. Wij zien jou als vormgeving specialist, dus neem ons mee in jouw kennis en kunde.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed in te vullen binnen Crowdmedia vragen wij het volgende:

  • MBO werk- en denkniveau – niveau 4;
  • Je denkt in beelden;
  • Feeling met social en online;
  • Een positieve instelling;
  • Veel zelfstandigheid;
  • Meewerken aan de marketing van Crowdmedia;
  • Lief zijn voor je collega’s en onze huisdieren.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn flexibel in de start en duur van jouw stage, maar gaan uit van de start in jouw nieuwe studiejaar. Je krijgt uiteraard van ons een stagevergoeding, namelijk €200,- per maand. Niet gek toch?

Wat zijn de werktijden?

Crowdmedia hanteert flexibele werktijden, jouw output is belangrijker dan jouw aanwezigheid in uren. Wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen projecten, daar geloven wij in. Wij hebben geen vaste vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben. En werken door als het nodig is. Hetzelfde geldt voor jou.

Wie zijn wij?

Crowdmedia is een online marketingbureau in Zwolle. Wij werken met 8 professionals op kantoor met een schil van freelancers en bureaus. Wij adviseren grote organisaties (zowel corporate als MKB+) op het gebied van campagne management en content marketing. Dit doen wij altijd met het oog op resultaat.  Wij mogen werken voor o.a. de merken Centraal Beheer, Syntus, Salland Zorgverzekeringen, Harley Davidson en Wensink Automotive.

Wij communiceren open en kritisch naar elkaar en onze klanten. Wij houden van een dolletje, maar werken ook hard voor onze klanten.

 Interesse?

Heb je nog vragen? Dan kun je bellen met Aukje Oosterveen, 06-4167 11 74.

Je motivatie en CV kun je sturen naar info@crowdmedia.nl. Je raadt het waarschijnlijk al, creativiteit in jouw sollicitatie stellen we op prijs! Verras je ons?

Terug