26 July

Onze snuffelstagiair

Wat zijn we blij, we hebben een nieuwe snuffelstagiair op kantoor! Meet Guus. Guus kan zelf niet schrijven, want het is natuurlijk een hond. Daarom stellen wij hem aan je voor!

Guus kunnen we omschrijven in één woord: haar. En in twee woorden: vrolijke krul. Guus houdt zich binnen zijn snuffelstage voornamelijk bezig met de administratie. En dan het opruimen daarvan. Of eigenlijk het opeten van de administratie, dat is ook meteen zijn leerdoel.

Verder wil Guus meer kennis op doen van content marketing met de focus op social media. Dat is natuurlijk interessant, voornamelijk voor zijn collega’s. We gebruiken Guus voor Snapchat-, Facebook,- Boomerang,- en Instagram content. We testen met slowmotion-video’s, 360graden-foto’s en misschien volgen we hem wel via de drone.

We sluiten af met wat huishoudelijke informatie. Guus verblijft drie weken bij ons en heeft zelfs een privéruimte. Moet je nagaan, dat hebben onze eindbazen Yasser en Wouter niet eens! Dus als je binnenkort wilt langskomen en je bent toch een beetje bang voor Guus, geen probleem. Guus is begripvol en kent zijn plek. Aan de andere kant: is het liefde op het eerste gezicht? Guus staat ook open voor gratis knuffelsessies.

Willeke Stam
Gek op content met een voorliefde voor kattenfilmpjes.
Terug