31 March

Social Battle: Hyves verhalen

[Social Battle] Gisterochtend zat ik in de trein. In de krant las ik dat de helft van de jeugd dagelijks naar You Tube kijkt. Op deze website zag ik laatst een fantastisch filmpje waarin werd uitgelegd wat internet was. Het kwam uit 1996! Grappig, want ik doe alles tegenwoordig via het net. Mijn meest bizarre internetervaring had ik vorig jaar. Op www.vakantieveilingen.nl had ik geboden op een weekje in een bungalowpark op de Veluwe. Wat denk je? Gewonnen! Met een groep vrienden zijn we er naar toe gegaan. Wat daar gebeurde…

[Gerwin<3A] We kwamen aan op een regenachtige maandagmorgen. Het water stroomde naar beneden. We besloten maar eens onze bungalow op te zoeken omdat we nu al zat waren de regen. Met een paar vrienden en een aantal kratjes bier is het altijd gezellig. Na een paar uurtjes te hebben gepokerd kwamen we tot de ontdekking dat er ook een zwembad was. Toen we daar eenmaal waren, bleek het echt een bagger-zwembad te zijn. Hadden we het nou maar eerst gechecked met een online vergelijk-site. Raad eens wie we tegenkwamen in het zwembad….[Wouter] in het zwembad kwamen we opeens een blauwe smurf tegen die samen met vader abraham ‘shalalali shalala’ zong. daarna vertrokken we naar onze bungalow die helemaal vol zat met poolse vrouwen. Deze hadden wij zo snel uit onze bungalow verwijderd dat we begonnen aan dat kratje bier die we hadden laten staan. Toen we eenmaal klaar waren met het drinken van bier zijn we naar het zwembad gegaan. Raad eens wie we onderweg

[Ilona] onderweg kwamen we loco de papegaai van Cecilia samen met Jody Bernal tegen. Ze vroegen ons mee te gaan naar Dommel en Semafoor en Ovide en zijn vrienden die met z’n alle in de kroeg karaoke aan het zingen waren. Dus wij ging met ze meezingen. Grease, Spice Girls, BackStreetBoys alles kwam voorbij. Wij daar helemaal los gaan met alle vrienden. Het was een zeer geslaagde avond maar voor we naar huis ging een laatste drankje aan de bar gedaan, moet je raden wie er aan de bar stond….

[Enrico a.k.a. N-Rico] JPBalkenende stond in zijn hotpants een pilsje drinken. Hij stond te praten met drie schaars geklede dames. Hier hebben we toen gelijk fotos van gemaakt en op onze twitter geplaatst. Ik besloot gelijk venen mij nieuwe tweets te lezen. Maar wat ik toen tegen kwam…

[Thomas] Het was een uitnodiging voor een schaapscheerders feest in dronten. Al had ik er niet zoveel zin in, ik besloot hem toch in mijn black berry te noteren. Ik zag op dezelfde dag de verjaardag van mijn vriendin staan… dit maakte de keuze natuurtlijk nog moeilijker. Het doorslaggevende argument was uiteindelijk…

[Bart Parfumzaak.nl] Dat er miljoenen verdiend konden worden! Ik greep me Iphone (Blackberry was kapot) en ik keek op Parfumzaak.nl of hier nog lekkere geuren waren te bespeuren. Uiteindelijk pakte ik mijn fles Goldstrike en toen…

[Ruben] Plots stond Frans Bauer voor ons, hij begon te zingen, zoals hij alleen dat kan. Om een impressie te geven van dit prachtige moment, heb ik een filmpje gemaakt: (lied: Frans Bauer – Verloren). Het was guur, het was koud, wat moeten we met deze man die de emoties niet meer de baas is? Opeens hoorde ik een stem achter mij, het was heel vreemd en spannend, want we zagen niet wie het was. Ik keek om de hoek en toen zag ik……

[Enrico] Ik zag Raymond. En hij was de witte chocolade aan het zingen. Ik luisterde aandachtig naar zijn zwoele stem. Toen het lied uit was ben ik met tranen in mijn ogen naar hem toegelopen en heb ik hem verteld hoezeer ik geraakt werd door zijn prachtig lied. Maar Hij reageerde anders dan verwacht…

[Thomas] “to be or not to be witte chocolade… thats the question” zei hij, zonder ook maar enige emotie te tonen, maar viel toen op de grond. Er schoot hem iets te binnen. helaas voor hem was het een kogel die eigenlijk voor een van de poolse vrouwen bedoelt was. Zijn laatste woorden waren…

[Wouter] ‘Krijg toch allemaal de klere, val van mij apart allemaal dood’. Helaas genoeg voor raymond gebeurde het letterlijk voor hem. Hij viel neer. het was verschrikkelijk. Nog verschrikkelijker dan de laatste aflevering van bassie en adriaan die trouwens echt super slecht was.

We gingen verder en kwamen onderweg die rot smurf weer tegen. Hij speelde het liedje ‘ik ken een liedje, het gaat je irriteren’. Toen sloeg de vlam in de pan. Wie er toch opeens die smurf een klap gaf…

[Gerwin<3A] Het was brad pitt….?!?! huh wat doet hij hier nou weer dacht ik. Het bleek dat hij Angelina Jolie de rug had toegekeerd, en nu in Amsterdam was om de Gay-parade bij te wonen. na even met hem te hebben gepraat vroeg hij me of ik mee wilden naar de filmset. Hij was net bezig om een nieuwe film te “shooten”. Toen we op schiphol aankwamen liepen we direct naar een privévliegtuig. Ik heb geen idee waar dat vliegtuig heenging. Eenmaal binnenin het vliegtuig vroeg ik wat de bestemming was. Brad antwoorde het volgende:……….

[Ilona] We gaan naar Honolulu, Honolulu is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Hawaï en ligt aan de zuidoostelijke kust van het eiland Oahu. Bekende botanische tuinen zijn het Lyon Arboretum, de Foster Botanical Garden en de Liliuokalani Botanical Garden. De laatste twee tuinen maken deel uit van de vijf botanische tuinen die samen de Honolulu Botanical Gardens vormen. (dat was zijn antwoord) GE-WEL-DIG we gaan naar Honolulu! Brad Pitt moet daar zijn omdat hij een paar exotische planten moet kopen voor op de filmset. Met z’n alle gaan we opzoek naar deze planten…..eenmaal aangekomen bij zo’n plant wil Brad Pitt een plant uit de grond rukken. Opeens klapt de plant open! hap slik en weg is Brad Pitt opeens zegt er iemand…

[Wouter] ‘Oh my god, they killed Brad!’ zegt bono van u2 met die zin die verdacht veel leek op de zin van kyle van southpark…
Nadat hij die zin zei liet hij z’on harde scheet wat tot gevolg had dat er een windvlaag van stank onstond… samen met bono werden wij onmiddelijk van Hawaiiiiiii verbannen. In het privé vliegtuig was ik ondertussen alweer aan me 5de biertje begonnen… nog steeds geen ideee waar ik die biertjes steeds vandaan haal. ik lijk hans klok wel.. ik dacht ik doe bonopoly een plezier.. ik twitter het even! Toen op datzelfde moment stond er opeens een indiaan voor me… ik dacht een indiaan.. jah een indiaan… en toen ik verder keek ook een politieagent..het werd me duidelijk.. dit is een slechte parodie van de village people.. maar bono vond het blijkbaar leuk.. rare gozer die bono…we kwamen aan op het vliegveld, en wie we toen tegenkwamen…

De verhalen zijn verschenen op Social Battle – hyves

Yasser Dehnavi
eigenaar Crowdmedia | online marketing | content marketing | social media | snowboard | Zwolle | papa | hardlopen
Terug