17 February

** Social Battle ** Uitleg

Hi! Te gek dat je een bijdrage levert aan het experiment. Het is heel eenvoudig: je bent via Twitter uitgenodigd. Het is de bedoeling om op deze blog een vervolg te schrijven van maximaal 100 woorden op de laatste post. Het is belangrijk dat je het snel doet, hoe langer het verhaal, hoe leuker voor het experiment. Dit experiment wordt momenteel ergens anders ook uitgevoerd! Dus laten we ons best te doen om beter te scoren dan de andere groep!

Als je klaar bent, nodig je via Twitter anderen uit om hetzelfde te doen. Graag geen vunzigheid om het verhaal leuk te houden! Elke avond worden de posts samengevoegd op deze blog (werktitel is #sb10, ook handig voor twitter). Het  experiment eindigt op 9 maart. Dan weten we veel meer over snel en effectief communiceren. Succes!

Na het experiment zullen de conclusies naar jullie toegetweet worden. Dus vergeet niet onderaan je verhaal je twitternaam te plaatsen!

Hi! Te gek dat je een bijdrage levert aan het experiment. Het is heel eenvoudig: de mail die je hebt gekregen stuur je door naar een andere student. In jouw bericht schrijf je in maximaal 100 woorden een vervolg op de vorige post. Het is belangrijk dat je het snel doet, hoe langer het verhaal, hoe leuker voor het experiment. Let op: geen vunzigheid en in de cc altijd yasserdehnavi@gmail.com. Op deze manier kunnen we het verhaal blijven volgen.

Elke avond worden de posts van die dag toegevoegd op www.studentenverhalen.nl. Via een ander kanaal loopt hetzelfde traject. Het experiment eindigt op 9 maart. Dan weten we veel meer over snel en effectief communiceren. Succes!

Yasser Dehnavi
eigenaar Crowdmedia | online marketing | content marketing | social media | snowboard | Zwolle | papa | hardlopen
Terug