18 April

Vlogexperiment | Terugblik

Wij zijn live met ons vlogexperiment. Aukje en Yasser gaan de komende weken vloggen! Ben je benieuwd wat hun bevindingen zijn? We delen het elke week met je.

Terugblik #7
Vorige week hadden we helaas geen Terugblik voor jullie. Hoe dat kan? En wat we ervan hebben geleerd? Dat zie je in aflevering 7!

Terugblik #6
Deze week maken we de balans op en delen we 5 tips voor zakelijk vloggen.

Terugblik #5
De vijfde editie van onze terugblik op het vlogexperiment. Ook deze aflevering bespreken we de in’s en out’s van onze vlogweek. We hebben zelfs een pakketje gekregen. Volgende week maken we de balans op en nemen we jullie mee in wat we allemaal hebben geleerd.

Terugblik #4
 Week 4 van de terugblik op het vlogexperiment. Samen met Aukje kijk ik terug op afgelopen week. Houden we het nog vol? Zijn we nog interessant? Je ziet het in aflevering 4.

Terugblik #3
Aflevering 3 van onze terugblik op het vlogexperiment. Deze week bespreken we de cijfers. Hoeveel views halen we? Hoe lang blijven mensen hangen? En wat heeft dat met elkaar te maken?

Terugblik #2
De tweede aflevering van onze terugblik op het vlogexperiment. Aukje heeft gevlogd op de Negenmaandenbeurs en Yasser gaat rustig de voorjaarsvakantie in. We bespreken wat de toegevoegde waarde zou moeten zijn voor onze kijkers. Wat maakt ons leven leuk om te zien?

Terugblik #1
We zijn gestart met ons vlogexperiment! In deze video nemen we jullie mee in ons avontuur. We bespreken onze bevindingen, nemen de week door en we kijken wat er beter kan. Allemaal onderdeel van het proces!

Terug