Verzamel potentiële klanten met een leadadvertentie.

03 mei 2018
Contentmarketing

Wil je liever gelijk resultaat zien uit je facebook advertentie? Met een leadadvertentie stuur je jouw klanten direct aan op actie. Jij geeft ze iets moois, zij laten hun gegevens ervoor achter en voilà: een warme lead in the pocket!

Wat is een leadadvertentie?
Heb jij een waardevol product waar mensen graag hun gegevens voor achterlaten? Kies dan voor een leadadvertentie. Met deze advertentiemogelijkheid stuur je jouw potentiële klanten direct door naar een formulier. Op dit formulier kunnen zij hun gegevens achterlaten, zodat jij direct contact met ze kunt opnemen.

Aan de slag!
Voor het maken van een leadadvertentie zijn er een aantal punten waar je over na moet denken. Bedenk bijvoorbeeld welke gegevens je van de klant wilt hebben. Facebook heeft een aantal standaardvelden die je kunt selecteren, maar het is ook mogelijk om aangepaste vragen te stellen. Een goede tekst en visual zijn natuurlijk ook bij deze advertentiemogelijkheid van belang. Leg ten slotte duidelijk uit waarvoor jouw klant zijn/haar gegevens achterlaat.

Een leadadvertentie maak je via je advertentieaccount of power editor. Heb je hier hulp bij nodig? Wij staan voor je klaar!