Back on track!

10 mei 2019
Crowdmedia

Het was september toen ik al even binnen fietste bij Crowdmedia. Ik leerde het bureau kennen via Anne Fleur, Esther en Aukje. Verrassend genoeg bleef Aukje hangen. Niet alleen haar aanwezigheid maar ook zeker het werk dat ze doet. Nu ruim een half jaar later ben ik terug om juist haar te ondersteunen en straks te vervangen als ze met verlof is. Dit keer dus niet als snuffelstagiaire, maar als volwaardig Crowdmember a.k.a. projectmanager. 

Ik ben Mathilde Weijdeman, inmiddels 26 jaar en eind april afgestudeerd master of science, of zoiets. Hoe ik dit deed? Ik volgde de studie Bedrijfskunde MER aan Windesheim en om mijn studentenleven te verlengen verdiepte ik mij in Marketing en Communicatie aan Universiteit Twente. De afgelopen maanden werkte ik naast mijn studie als traffic medewerker bij MixCom Media. Organiseren, plannen en chaos maken, daar bleek ik goed in te zijn. Precies wat ik de aankomende tijd hoop te gaan doen bij Crowdmedia. 

Wat je nog moet weten? Ik ben fan van reizen, zomer en festivals en allergisch voor winter en winterdips. Met een beetje geluk val ik jullie met dat laatste niet lastig want eind van het jaar staat mijn volgende reis naar de zon op de planning. Maar nu eerst: focus op de Crowd en haar toffe klanten!