Bouwbakkie haakt in op voorjaar en verbouwtrend met grote campagne door Crowdmedia.

30 mei 2022
Persberichten

Zwolle, 30 mei 2022 – Wordt het verhuizen of verbouwen? Door de krappe huizenmarkt en de huidige woningprijzen kiezen steeds meer woningbezitters voor het laatste. Bij Bouwbakkie, verhuurder van bouwafvalcontainers, merken ze dat ook. Het voorjaar is hét moment om te verbouwen of te klussen. Daarom bedacht en ontwikkelde contentmarketingbureau Crowdmedia een voorjaarscampagne om tussen de oren te komen bij iedereen met verbouw- en klusplannen.

Bouwafval? Laat dát maar over aan Bouwbakkie!
Als je gaat verbouwen, wil je al je energie richten op de verbouwing zelf. Over het bouwafval wil je je niet druk maken. Laat dát maar over aan Bouwbakkie! Die boodschap staat centraal in de hele campagne, die bestaat uit social ads op Facebook, Instagram en YouTube, Google Display banners, out-of-home-advertenties én een radiospot op Qmusic.

Merkbekendheid vergroten.
De campagne loopt tot 16 juli en richt zich in eerste instantie op de doe-het-zelvers en amateurklussers. Maar Bouwbakkie is ook een bekende speler bij aannemers en zzp’ers in de bouw. Om de merkbekendheid onder beide doelgroepen te vergroten, is gekozen voor een brede inzet van kanalen.

Nieuwe huisstijl.
Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “De laatste maanden hebben we bij Crowd de huisstijl van Bouwbakkie verbouwd. Hij past nu veel beter in de langetermijnvisie die we samen met Bouwbakkie hebben voor de toekomst. In deze campagne krijgen mensen daar vast een voorproefje van. En dit gaan we de komende maanden verder uitrollen. Wat ons betreft staat ‘ie als een huis!”

Credits.
Verantwoordelijk bij Bouwbakkie: Sander Sprong & Sanne Hesseling
Creatief bureau: Crowdmedia Zwolle
Projectmanagement: Manouk van Dijk
Concept: Mark Joost Meijer
Animatie: George Lee
Video-editing: George Lee
Kleurcorrectie: Sherin Jonker
Visuals: Endeke Huisman & Isabelle Veltman
Copy: Mark Joost Meijer & Astrid Zijlstra
Voice-over: Mimoun (Topformat)
Distributie: Adwise