Bouwbakkie’s voorjaarscampagne.

Volle bak op de kluskorting.

De voorjaarsvakantie is hét moment om je huis grondig onder handen te nemen. De winterslaap is voorbij, de handen beginnen weer te jeuken. Hoog tijd om je slaapkamer wat groter te maken, de keuken te vervangen of de tuin klaar te maken voor de zomerzon. En het afval? Dat gooi je in een bouwbakkie. Speciaal voor vakantieklussers had Bouwbakkie een superaantrekkelijk aanbod van 10% korting. Klust toch net wat lekkerder. Aan ons de vraag om de korting aan de klusser te brengen. We konden aan de bak.

Klussen met korting.

Bij Crowdmedia staan we bekend om onze subtiele aanpak. Eerst leggen we de doelgroep in een warm bad. Masseren we de hoofdhuid. Zorgen we er met zoete, lieve woordjes voor dat we bovenaan je mentale boodschappenlijstje komen. Daarna beginnen we wat meer te vertellen over de voordelen. Overladen we je met onweerlegbare argumenten en bewijzen. Zodat je serieus gaat overwegen om de stap te zetten. Om tot slot de genadeklap uit te delen met een aantrekkelijk aanbod.

 

Dit keer besloten we maar meteen met de genadeklap te beginnen. Klusvakantie? Bestel je bakkie met 10% korting. Bam! Niks meer aan doen. Nog even in de herkenbare stijl van Bouwbakkie gieten. Frisse sneeuwklokjes om het voorjaarsgevoel extra mooi in de verf te zetten. En klaar waren we. Soms kan het leven voor een creatief contentmarketingbureau simpel zijn.

 

 

Yasser kan je er alles over vertellen.
yasser@crowdmedia.nl of 06 4211 0518