Trip Down Memory Lane voor Landstede MBO.

Een tijdmachine op je tijdlijn.

Vier keer per jaar zorgen we bij Crowdmedia dat Landstede MBO online schittert met een Open Huis-campagne. Dat is hét moment om het merk meer op de kaart te zetten en de kernwaarden persoonlijk, betrokken en kleinschalig te laden onder huidige studenten, toekomstige studenten én hun ouders. Hoe we dat deden? Met een memorabel videoformat waar we de doelgroep online mee konden raken.

Terug in de tijd.

Met derde- en vierdejaars stapten we in de tijdmachine en blikten we terug op hun allereerste jaar. Op hun periode als mbo-piepers. Of dat een term is? Geen idee.  Enfin, een heuse trip down memory lane. Daarmee was meteen de naam van het videoformat geboren. We regelden een aantal studentenduo’s en toverden een klaslokaal om tot studio. We vroegen de studenten het hemd van het lijf. Waarom hebben ze voor Landstede MBO gekozen? Hoe vonden ze hun eerste jaar? Hoe waren de toetsen? Om de boel nog meer sjeu te geven, kregen ze ook allerlei voorwerpen te zien waar ze in het eerste jaar mee te maken hebben gehad. Van studieboeken tot schoolpasjes en van examens tot de lekkerste snacks uit de kantine. Dat maakte het een stuk makkelijker én leuker om herinneringen op te halen.

Een goed gevulde voorraadkast.

Met een teaser en zes video’s op de plank voor Facebook, Instagram, Snapchat en YouTube was de content-voorraadkast gevuld. Onze distributiewonders zetten de video’s vervolgens in tijdens de touchfase van meerdere Open Huis-campagnes. Dat zorgde zowel online als offline voor een flink aantal positieve reacties van de doelgroep en een fijn rijtje cijfers. Als kers op de taart mogen de drie best presterende video’s zich opmaken voor een tweede ronde.

De cijfers.

  • Weergaven
    2.5 miljoen
  • Klikken
    4.088
  • Uitkijkpercentage
    2,2%
Yasser kan je er alles over vertellen.
yasser@crowdmedia.nl of 06 4211 0518