26 september

Chaotisch hoofd van een creatieveling

Leuk dat je een kijkje komt nemen in het chaotische hoofd van een creatieveling. Waar planning bijna als taboe gezien wordt, maar deadlines wel gehaald worden.

Ik ben Alkan Kartal, een 19-jarige communicatiestudent, tevens kunstenaar. Een verschrikkelijke combinatie, maar het werkt tot heden nog prima. De komende twintig weken loop ik stage bij Crowdmedia en Right Marktonderzoek, voor Alles over Marktonderzoek. Volg je het nog? Ik ga in ieder geval de creatieve chaos in mijn hoofd gebruiken om beide teams te versterken.

Maar wat doe ik in mijn vrije tijd? Ik ben vaak te vinden bij totaalBED, waar ik bedden verkoop. Als ik dan een keer vrij ben, ben ik meestal bezig met het maken van kunst, het maken van spieren (fitness) of, zoals de gemiddelde 19-jarige jongen, gamen. Social Media updates ontgaan mij ook niet, ik heb tenslotte een mobiele telefoon en ben er niet weg van te slaan.

Volgens mij heb ik nog een redelijk overzichtelijk verhaal neer kunnen zetten, voor iemand die niet in woorden, maar beelden denkt. Hopelijk kon jij het ook volgen.

Willeke Stam
Gek op content met een voorliefde voor kattenfilmpjes.
Terug