Communicatie-held in aantocht!

17 september 2019
Crowdmedia

Lang heb ik er over gedroomd: mijn vaardigheden als contentcreator en communicatietovenaar in de praktijk toepassen.

Afgelopen jaar heb ik een dynamisch en vooral ontzettend leuk jaar van mijn master “Tekst en Communicatie” op de universiteit van Amsterdam afgerond. Na deze beproeving is mijn zoektocht naar een uitdagende afstudeerstage nu ook officieel volbracht. Van denken en dromen, naar doen en tonen.

Met een frisse blik en een hart vol creatief vuur houd ik mij de komende zes maanden binnen Crowdmedia als communicatieheld bezig met het opdoen van de fijne kneepjes van het contentmarketingvak. Vanaf vandaag is er dus officieel een contentdokter in de zaal die samen met de rest van de crew grensverleggende content zal gaan produceren!

Gedreven door enthousiasme en een berg aan communicatieve kennis, hoop ik de aankomende tijd veel te kunnen delen met- en vooral ook te leren van mijn mede crowd-members.

See you on the block 😉