Contentmarketing

De basis van jouw marketingfestijn.

Een video waarin iets finaal misgaat, een sterke quote of een inhoudelijke blog. Content is er in allerlei vormen en maten. Maar hoe zorg je er nou voor dat je de doelgroep aanspreekt die je wilt bereiken? En, waar begin je als je contentmarketing voor je wilt laten werken? Geen paniek! Van strategie tot creatie, wij draaien onze hand er niet voor om. Lees je mee?

 

Houd focus!

Zodra je overtuigd bent van wat contentmarketing voor jouw merk kan betekenen, kun je vaak niet wachten om je eerste content met de wereld te delen. Dat snappen wij als geen ander. Toch zul je nog even geduld moeten hebben. Stippel eerst een lijn uit. Wat en wie wil je bereiken met jouw content? En, wat maakt jouw merk nou écht anders? Wij denken op strategisch niveau met je mee. Altijd zij aan zij. Want jij weet als geen ander hoe jouw merk en doelgroep er uitzien. Het resultaat? Een scherpe contentstrategie die de brug vormt tussen jouw organisatie en haar potentiële klanten. Klinkt goed, toch?

 

Kunnen wij het maken?

Worstel jij met het maken van content die aansluit bij jouw doelgroep? Geen punt. Wij zijn namelijk niet vies van het creëren van onderscheidende content. Er gaat geen inhaker onopgemerkt voorbij en geen GIF is ons te gek. Een blog hier, een whitepaper daar en ook een social post mag niet ontbreken. Altijd in lijn met jouw merk en relevant voor jouw doelgroep, want we werken nooit zonder strategie. Maandelijks zetten we een nieuwe contentreeks klaar en evalueren we samen met jou de vorige. Ben je al nieuwsgierig?

 

Laat je zien!

Al die fijne content is er natuurlijk niet voor niks. Die moet gezien worden! Tijd om jouw doelgroep op te zoeken. En geloof ons, zij weten straks precies waar jouw merk voor staat. Met een passend mediabudget, brengen we de gemaakte content naar de juiste personen. Zoeken, benaderen, optimaliseren en door. Wij stoppen pas als we alles eruit hebben gehaald wat erin zit.  En, wil je jouw fanbase op social een flinke boost geven? Ook daar weten wij wel raad mee.

New Call-to-action

 

Het Grote Marketingfestijn

Uiteindelijk dienen al je marketingactiviteiten maar 1 doel: zoveel mogelijk van jouw product of dienst verkopen. Dat weet jij net zo goed als wij dat weten. Toch kan het soms lastig zijn om alles met elkaar te verbinden tot een groot marketingfeest. Hoe wij dat zien? Contentmarketing is je basis en met leadgeneratie ga je pieken. Niet zomaar, maar echt next level leadgeneratie op basis van je content?

 

Koffie, thee en een roze koek?

Nou kunnen we nog uren doorgaan over contentmarketing en de voordelen ervan, want wat hebben wij toch een mooi vak! Wil jij dat wij eens meedenken in de mogelijkheden voor jouw merk? Bel, mail of app ons voor een goed gesprek met een fijne bak koffie. En, als je er echt aan toe bent: roze koek met confetti.
New Call-to-action