13 maart

Contentfanaat in aantocht

Gek op content, dat ben ik! Of het nou gaat om een pakkende foto voor social media, grappige video, infographic, uitgebreide blog of een juist een korte caption, ik ben fan! Bij Crowdmedia ga ik aan de slag als Grafisch Vormgever en hier heb ik erg veel zin in. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken.

In mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met het creëren van toffe content. Dit doe ik voor mijn Health & Fitness blog Fitaddict.nl. Ik ben namelijk gek op alles wat met gezond leven en sporten te maken heeft. Naast mijn dagelijkse blogs ben ik ook vaak in de weer met mijn camera om leuke vlogs op te nemen. Mensen helpen zit in mijn bloed en hier haal ik dan ook veel voldoening uit.

Ik sport zo’n 5-6 keer per week. Het liefst doe ik alleen krachttraining, maar cardio hoort er zo nu en dan ook bij. Hier hoef ik mezelf niet voor te motiveren, want ik vind het ontzettend fijn om na een drukke dag lekker te sporten. Een dag niet gesport, is een dag niet geleefd!

Terug