Succesvolle crowdfunding maakt webshop Fentalks mogelijk.

02 september 2021
Persberichten

Open, kwetsbaar en zonder schaamte praten over ongesteldheid. Waar, wanneer en met wie dan ook. Dat is de missie van Fentalks. Het is een Zwolse startup van Ferna Jalink en Crowdmedia. Samen willen we die missie waarmaken. Een online kennisplatform met alle beschikbare informatie over ongesteldheid en een webshop met een ongesteldheidsbox moeten helpen dat doel te bereiken. Een succesvolle crowdfundingscampagne heeft ervoor gezorgd dat de eerst stap is gezet: de webshop met de ongesteldheidsbox Period Talk is live.

De edities van Period Talk.
In de FENSHOP bestel je de Period Talk: een box met een informatieboekje (Period Pocket) en een stoffen zakje met een tof printje waar je ongesteldheidsproducten in kunnen. Ook stellingkaarten, gesprektips voor moeders (of vaders/verzorgers) en een theezakje met een chocolaatje zitten in de box. Alles om het eerste gesprek over menstruatie specialer, leuker en makkelijker te maken. Je kunt Period Talk ook doneren aan een goed doel, of alleen de Period Pocket bestellen.

De vervolgstappen van Fentalks.
Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “Het is mooi dat we met de FENSHOP de eerste stap hebben gezet. Ongesteldheid moet, als daar behoefte aan is, overal besproken kunnen worden. We gaan nu verder bouwen aan het kennisplatform. Een plek waar meiden, moeders en andere geïnteresseerden alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. We willen geen eilandje zijn, maar een startpunt.”

De ontwikkelingen rondom Fentalks zijn te volgen via Instagram, Facebook en de website.