Crowdmedia breidt uit met People & Culture Partner Carlijn.

19 mei 2021
Persberichten

Na de gebruikelijke confettidouche werkt Carlijn Knobben sinds begin mei als People & Culture Partner bij Crowdmedia. Ze stort zich vol enthousiasme op het werkgeluk bij het Zwolse bureau. “Ik wil medewerkers inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een omgeving creëren die dit aanmoedigt. Ook ga ik op zoek naar nieuwe Crowders, zodat de familie lekker kan blijven doorgroeien!”

Stappen zetten.
Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “Onze ambitie is om óók als werkgever een stap verder te zetten. Onze mensen zijn erg belangrijk voor ons en nu gaan we dit nog beter aanpakken door de komst van Carlijn. Zij gaat ons helpen om het werkgeluk nog verder omhoog te stuwen. En een open en constructieve cultuur te bewaken met de aanstaande groei van Crowdmedia.”

Human interest.
Carlijn studeerde Toegepaste Psychologie aan hogeschool Saxion in Enschede. Na het behalen van haar propedeuse maakte ze de overstap naar de opleiding Human Resource Management in Deventer. Ze deed ervaring op in het hr-werkveld bij kleine en grote bedrijven in diverse sectoren.