Crowdmedia gaat uit kamperen!

14 juni 2021
Persberichten

Een week lang met je collega’s werken op een camping? Contentmarketingbureau Crowdmedia gaat ervoor! Op 20 juni gaat het kantoor in Zwolle een hele week dicht. Iedereen die de Crowders zoekt, kan ze vinden op Buitenplaats de Luwte, aan de Vecht. En ja, dat geldt óók voor klanten.

Vol programma.
Het Crowdcampingveld bestaat uit tipitenten met picknickbankjes, een grote tent met werkplekken en een vergaderzaal. Want op de camping wordt van maandag tot en met vrijdag gewoon gewerkt. Voor verveling buiten werktijd is op de Crowdcamping géén plekje gereserveerd. Elke dag zijn er thema-activiteiten, zoals een meditatiesessie, een silent disco, een Crowdreünie en een heuse familie-avond. 

Contact & creativiteit.
Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “We gaan kamperen om elkaar (eindelijk) recht in de ogen aan te kijken en de connectie op te zoeken. In het jaar waarin we veel thuiswerkten, zijn we enorm gegroeid qua personeel. Maar nog niet iedereen heeft elkaar in real life goed leren kennen.” Het programma is zo gemaakt dat er naast het werken genoeg tijd is om elkaar te spreken. Een van de avonden staat in het teken van de teamontwikkeling voor het komende jaar. Dat zal met het oog op de toekomst van Crowdmedia steeds meer centraal komen te staan. 

Klanten komen op bezoek.
Dagelijks is het mogelijk voor klanten om op de camping te komen werken. Yasser: “Wij vinden het altijd fijn als onze klanten over de vloer komen. Afgelopen anderhalf jaar is dat natuurlijk een stuk minder geweest. Voor beide partijen is het leuk om elkaar te zien in een andere setting. En wie weet ontstaan op de camping wel hele toffe ideeën voor projecten of campagnes!”