Crowdmedia laat je dansen achter je bureau.

22 februari 2021
Persberichten

Geef de lente de schuld, of de eerste voorzichtige versoepelingen… Maar contentmarketingbureau Crowdmedia uit Zwolle heeft zin om te dansen. Na de deskyoga-sessies is het tijd voor een nieuwe serie online work-outs. Dus ben jij toe aan een paar goeie hiphop-moves en kunnen jouw roestige ledematen wel wat smeerolie gebruiken? Check dan op donderdag om 12:00 uur in voor de wekelijkse Crowdwork-out. Kun je de WD-40 gewoon in de schuur laten staan. 

Een professionele danseres van de Zwolse dansschool Diff Dance Centre verzorgt de hiphop-lessen. Mandy Veenstra (contentmarketeer bij Crowdmedia): “Deze work-outs zijn een logisch vervolg op de deskyoga. Onze Instagramvolgers en collega’s hebben eerst vier weken rustig kunnen opwarmen. Nu is het tijd om een tandje bij te zetten. We hebben lang genoeg stilgezeten en bereiden ons voor op het moment dat we weer met zijn allen kunnen dansen.”

De hiphop-lessen zijn elke donderdag om 12:00 uur live via het Instagramkanaal van Crowdmedia te volgen. Check in en dans mee! Kom je straks gegarandeerd moonwalkend de lockdown uit.