Zin in zomer: 360º campagne voor vervoersbedrijf Keolis.

21 juli 2022
Persberichten

Terwijl de temperatuur richting de 30º steeg, ontwikkelde contentmarketingbureau Crowdmedia voor vervoersbedrijf Keolis een 360º campagne rondom het thema ‘Zin in Zomer’. Doel: laten zien dat de bus het perfecte vervoersmiddel is om erop uit te trekken. De bijbehorende Zin In Zomer Deals verlagen de drempel om de bus te pakken.

Zin in zomer.
Wouter Hameka (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “De afgelopen twee jaar hebben we een tikkeltje vreemde zomers beleefd. Gevolg is wel dat je er dit jaar extra veel zin hebt om er iets moois van te maken. Ook als je niet naar het buitenland gaat. De zomer is hét moment om een dagje te shoppen in de stad, te barbecueën bij vrienden of naar het strand te gaan. Dat gevoel hebben wij als uitgangspunt genomen in de deze 360º campagne voor Keolis. Met bestaand beeldmateriaal hebben we nieuwe posters, advertenties en video’s ontwikkeld die we hebben ingezet op Facebook, Instagram en Youtube.”

Eropuit in de zomer? Pak de bus!
Keolis is het paraplumerk voor de regionale busmaatschappijen AllGo, RRReis, Syntus Utrecht en Twents. Sharon Bolhuis (marketeer bij Keolis Nederland): “Met Zin In Zomer willen wij de reiziger verleiden het OV te pakken om de regio te verkennen: je kan overal komen, je zit relaxed en hebt geen parkeerstress. Mocht er nog een drempel zijn om de bus te pakken, dan verlagen we die met onze Zin In Zomer Deals. Voor elk type reiziger is er wel een passende deal: van speciale Kids Zomertickets tot goedkope strippenkaarten voor dalurenreizigers.”

Cool badlaken voor warme dagen.
Om de busreizigers te bedanken, heeft Keolis bovendien een zomerse verrassing voor ze in petto, ontworpen door Crowdmedia: een badhanddoek met een vrolijk print. Deze badhanddoek wordt in week 20 uitgedeeld aan de reizigers van Keolis. Een extra mooie reden om de bus te pakken. Zin in!

Credits.
Klant: Keolis Nederland
Verantwoordelijk bij Keolis: Naomi Elshof & Sharon Bolhuis 
Creatief Bureau: Crowdmedia
Strategie: Wouter Hameka
Concept: Mark Joost Meijer & Isabelle Veltman
Copy: Astrid Zijlstra
Animatie: George Lee 
Artwork: Isabelle Veltman
Projectmanagement: Manouk van Dijk
Video: Café Noir