Meet Astrid: tikkende, zingende parttime-prinses. 👸🏼

30 oktober 2020
Crowdmedia

Hi! Mijn naam is Astrid en ik ben copywriter bij Crowdmedia. Ook ben ik een ontzéttende taalnerd. Zo eentje die je verbetert voordat je het zelf kan doen en al schatert bij de kleinste verspreking. Irritant, hè? Mijn vrienden en familie zijn er ook niet zo blij mee. Dus ik ben blij dat ik bij de Crowd ✨unapologeticallymezelf kan zijn.

Taal & muziek.
Oké, ik hou dus van taal. Maar ik hou net zo veel van zingen. Voordat ik in Groningen Taalwetenschap en Neerlandistiek ging studeren, zat ik een jaar op het conservatorium in Zwolle. Daar studeerde ik jazz- en popzang. Dat is precies de reden dat ik als parttime-prinses door het leven ga. Als ik niet bij Crowd met de rode pen slinger, sta ik graag op het podium als (achtergrond)zangeres. Soms zonder, maar het liefst mét de meiden van The Ones. Ook sta ik in het weekend graag in de sportschool, de keuken en de kroeg. Maar dan wel in die volgorde.

70’s baby from the 90’s.
Ik woon samen met mijn vriend Yorick in Zwolle. We willen ooit graag samen een huis kopen, maar dat zou nog wel even kunnen duren… En niet alleen vanwege de huizenmarkt. Ik ben namelijk een sucker voor gedateerde bouw en dan vooral de keukens, toiletten en badkamers. Ja echt, ik zou het liefst willen wonen op de set van That Seventies Show. Magisch vind ik het. Die onbestemde kleuren groen, bruin, beige en oranje doen iets met me. Ze zorgen ervoor dat ik wou dat ik minstens twintig jaar eerder geboren was. En wat dacht je van de muziek uit die tijd?! Klik nu, bedank me later.

Moet je luisteren, we moeten door.
Wil je meer weten? Kom gezellig langs voor een kop koffie en een roze koek. Joejoe!