Crowdmedia verhuist naar Grote Voort in Zwolle.

14 februari 2022
Persberichten

Zwolle, 14 februari 2022 – Contentmarketingbureau Crowdmedia verhuist dit voorjaar naar een gloednieuw kantoor in een oud jasje aan de Grote Voort in Zwolle. Momenteel wordt er nog hard verbouwd in het pand, dat in beheer is van Co Zwolle (voorheen Creatieve Coöperatie). De geplande opleverdatum is 1 april.

HĂ©t creatieve bolwerk van Zwolle.
Het nieuwe kantoor zal bestaan uit ruim 700 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen. Dat is minstens 580 vierkante meter meer dan het huidige kantoor aan de Ceintuurbaan. Yasser Dehnavi (mede-eigenaar Crowdmedia): “Crowd is de laatste jaren hard gegroeid en we zijn toe aan een volgende stap. Een van de ambities is om het leukste contentmarketingbureau van Nederland te worden. Met onze nieuwe plek gaan we voor meer werkgeluk voor onze collega’s en onze klanten. Co Zwolle en Crowd hebben de gezamenlijke missie om van de Grote Voort hét creatieve bolwerk van Zwolle te maken. Door bijvoorbeeld inhoudelijke sessies te organiseren, samenwerkingen met andere partijen in het pand aan te gaan en van elkaar te leren.”

Bruisende mix van creatieve bedrijven.
Annemarie van der Zwan (directeur Co Zwolle): “Met de komst van Crowdmedia op de industriële locatie de Grote Voort, is de bruisende mix van creatieve bedrijven nog verder uitgebreid. We zijn trots op deze diversiteit en bieden niet alleen starters, maar ook grote gevestigde namen de ruimte om het te maken. Samen creëren wij een plek die inspireert, verbindt en waar ondernemerschap centraal staat.”