Crowdmedia viert verhuizing én tienjarig bestaan met tien feestjes.

01 september 2022
Persberichten

Pop de confetti! Crowdmedia heeft z’n intrede gedaan in de creatieve hub van Co aan de Grote Voort (voorheen de Creatieve Coöperatie). En alsof dat al niet reden genoeg is voor een feestje, viert het leukste contentmarketingbureau van Zwolle en omstreken op 1 september z’n tienjarige bestaan. Dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Sterker nog, dat willen ze met maar liefst tien (10!) feestjes vieren.

Er is er een jarig. 
Precies tien jaar geleden, op 1 september 2012, zag Crowdmedia het levenslicht aan het Polymer Science Park aan de Ceintuurbaan. In de jaren erna zette Crowdmedia z’n eerste stapjes, leerde het praten en groeide het uit z’n voegen. Maar om te zeggen dat Crowdmedia nu volwassen is, doet ook weer niet helemaal recht aan de situatie. 

Mede-eigenaar Yasser Dehnavi: “De vraag is of we wel volwassen willen worden. We zien onszelf meer als eeuwige pubers: we zijn altijd in ontwikkeling, doen vaak verrassend slimme dingen, maar soms ook hele domme. Van die dingen dat je denkt: waarom zijn we hieraan begonnen?”

En er is er een verhuisd.
Neem de verhuizing naar de Grote Voort. Dat Crowdmedia veel te groot was geworden voor het Polymer Science Park was wel duidelijk. Maar het nieuwe pand is weer het andere uiterste. Die zit als een jas die op de groei is gekocht. Wouter Hameka (andere mede-eigenaar): “Met dit verschil dat we het pand niet hebben gekocht, maar gehuurd. Maar inderdaad: zelfs als we twee keer zo groot worden, dan nog hebben we meer ruimte dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Een van onze copywriters is zelfs al een keer verdwaald geraakt. Nu heeft die jongen het richtingsgevoel van een op hol geslagen dressuurpaard, maar dan nog.”

10 jaar knallen met de Crowd.
Als eeuwige puber houdt Crowdmedia ook wel van een feestje. Zowel offline als online. Onder het mom van 10 jaar knallen met de Crowd zal Crowdmedia de komende tijd tien feestelijke activiteiten organiseren om personeel, klanten en vrienden en familie mee te verrassen. Uiteraard zullen ze ook uitgebreid verslag doen van de festiviteiten. Het ene feestje zal wat groter zijn dan het andere, maar hou je favoriete contentkanalen in de gaten om niets te hoeven missen.