Crowdmedia wint aanbesteding Landstede Groep.

13 juli 2021
Persberichten

In juli won het Zwolse contentmarketingbureau Crowdmedia in de aanbesteding van Landstede Groep het perceel voor online dienstverlening na een uitgebreide pitch. De komende twee jaar is Crowdmedia weer verantwoordelijk voor de advisering, inkoop en uitvoering van de online mediacampagnes en terugkoppeling van resultaten in rapportages en adviezen.

Next steps.
Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “We zijn blij dat we de samenwerking met Landstede Groep kunnen voortzetten. Dit is een mooie kans om verder te gaan met alle inzichten en learnings die we de laatste tijd hebben opgepikt. We kijken ernaar uit om deze volgende stap te zetten met Landstede Groep. Op naar nog meer mooie resultaten!”

Online dienstverlening.
Voor de online dienstverlening zocht Landstede Groep een bureau met kennis van het onderwijs, het bijbehorende, snel veranderende medialandschap en het gedrag van jongeren. Crowdmedia is bekend met het onderwijs en de uiteenlopende doelgroepen van Landstede Groep. Ook volgt het bedrijf de ontwikkelingen in het medialandschap én trends onder jongeren op de voet. Zo adverteert Crowdmedia sinds een aantal maanden op TikTok, om zo dicht mogelijk op de belevingswereld van jongeren aan te sluiten. Deze kennis en kunde worden benut in de aankomende campagnes van Landstede.