Meet Manouk: levende jukebox.

03 februari 2021
Crowdmedia

Hola, leute! Ze hangen er nog: de confetti-restanten in de lampen aan het plafond. Je kan wel zeggen dat ook ik ondertussen kennis heb gemaakt met de confetticultuur van Crowd. Gezellig is het zeker, alhoewel de schoonmaker hier anders over denkt. 

Hoe.
Met bijna zes jaar werkervaring op zak in het vakgebied communicatie, ging ik begin dit jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Lekker cliché, maar zo is het wel. Crowdmedia kwam op m’n pad. Zonder openstaande vacature mocht ik een aantal maanden geleden langskomen om een kopje koffie te drinken. De behoefte aan een extra projectmanager werd steeds groter, om zo nóg dichter op de creaties en het proces te zitten. And guess what: that’s me!   

Wat.
Dus, vanaf 1 december aan de slag als projectmanager! Een voor mij ideale functie tussen organisatie en creatie. Heerlijk vind ik het: deadlines stellen, het opsporen en oplossen van verbeterpunten, de doelgroep boeien, binden & bezielen. De puntjes op de i zetten, dat ben ik. En het managen van projecten is mij niet onbekend. Zo heb ik eerder mogen (samen)werken als projectcoördinator aan een ledenmagazine, met rasechte ondernemersverhalen, toffe beeldrapportages en haarscherpe interviews. 

Waar.
Als Arnhemmer zoek ik het in Zwolle wat hogerop. Daar waren m’n pake (opa) en beppe (oma) in Friesland hartstikke blij mee: “Vanuit Zwolle kun je wat vaker langskomen.” Arnhem blijft natuurlijk wel m’n thuisbasis. Daar woon ik in hartje centrum, samen met Jaap de kat. Zo nieuwsgierig en aanhankelijk als ‘ie is, komt hij dan ook regelmatig buurten tijdens een online meeting. Na werk vind ik het belangrijk om lekker sportief te ontspannen. Dat doe ik dan ook een aantal keer per week, van boksen, tot hardlopen, yoga en krachttraining. 

Wie.
Om af te sluiten, nog een fun fact. Ik word weleens een levende jukebox genoemd. Alhoewel ik geen nachtegaaltje ben, voel ik altijd de drang om mee te zingen (sorry alvast, nieuwe collega’s).  M’n geheugen laat me weleens in de steek, maar de precieze woorden in een songtekst kan ik zo oprakelen.

Ik kijk uit naar mijn tijd bij Crowd! Wie weet zien of spreken we elkaar in de toekomst. It’s not a goodbye, it’s a see you later.