3 mei

De ideale combinatie: Danique en Crowdmedia

De ideale combinatie voor een student? Nog aan het studeren zijn, maar al wel bezig zijn in je toekomstige werkomgeving. Vanaf vandaag ben ik zo’n student, want ik heb mijn eerste werkdag bij Crowdmedia! Leuk en aardig, maar nu heb ik mijzelf nog steeds niet voorgesteld.

Mijn naam is Danique Kuper. Ik ben 23 jaar oud en ik studeer Communicatie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Bij Crowdmedia ga ik aan de slag als contentcreator en dat komt goed uit, gezien mijn studie en passie voor schrijven.
Naast studeren en werken, ben ik gek op voetbal. Zelf voetbal ik bij een amateurclub in de buurt van Apeldoorn, maar ik word ook erg blij van het kijken naar een wedstrijd. Verder vind ik het leuk om dingen te ondernemen met vrienden en hou ik van quizzen en spelletjes.

Terug