De top-vijf TikTokkers van de wereld.

18 maart 2021
Contentmarketing

Het snelgroeiende socialmediaplatform TikTok verovert ieders hart. En niet alleen de app zelf is populair, er ontstaan ook heuse fandoms voor bekende gebruikers van het platform. Ook wel TikTokkers genoemd. Daarover gesproken: ben je klaar voor de vijf meest gevolgde TikTokkers ter wereld? Here we go!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de allergrootste TikTokker ter wereld is de Amerikaanse Charli D’Amelio. De zestienjarige dancing queen bereikte in iets meer dan één jaar meer dan honderd miljoen volgers op het platform. Oftewel, de crème de la crème van TikTok. Ze is bekend geworden met haar dansvideo’s en zorgde daarmee voor wereldwijde trends. Samen met haar zus, TikTokster Dixie, schittert ze inmiddels ook in haar eigen reality-tv-programma The D’Amelio Show. De Kardashians van TikTok. 😉

Runner-up is de Amerikaanse Addison Rae, ook bekend geworden met dansvideo’s. Inmiddels hebben haar 1340 video’s bij elkaar meer dan vijf miljard likes en staat haar volgeraantal op 78,1 miljoen. Haar meest gelikete TikTok is een video waar ze op het populaire nummer ‘WAP’ danst. Voor deze dansmoves kreeg ze meer dan 23 miljoen likes. Ook maakte Addison Rae deel uit van de zogenaamde ‘Hype House’, waar meerdere populaire TikTok-influencers met elkaar samenwerken.

Next up is Bella Poarch. Dé huidige recordhouder voor het meeste aantal likes op een TikTok-video ooit. Door haar expressieve mimiek waarmee ze video’s playbackt, wint ze met elke video de harten van haar volgers. Met het nummer ‘M to the B’ zette ze het record op 47 miljoen likes. Challenge accepted!

Op de vierde plaats staat TikTok-influencer Zach King. Mocht deze naam je bekend voorkomen, dan is dat niet zo gek. Voor de opkomst van TikTok was Zach King namelijk al enorm populair op zowel YouTube als Vine. Dit laatste platform wordt ook wel gezien als de voorloper van TikTok. Zijn video’s zijn enorm populair door de magische trucjes die hij hier laat zien. Geen traditionele goochelaar, maar goochelen met de edit kan hij als de beste.

Als laatste – but definitely not least – staat Spencer X. Hij is viraal gegaan met zijn TikTok ‘One beatboxer, 14 genres’. Het beatboxtalent weet daarmee niet alleen veel volgers te winnen, maar ook samenwerkingen met grote artiesten als Alicia Keys en Sean Kingston. Daar zeggen wij u tegen!

Heb jij na het lezen van dit artikel ook ambitie gekregen om viraal te gaan, of denk je de volgende Charli D’Amelio te zijn? Neem dan contact met ons op. Crowdmedia is namelijk één van de eerste bureaus in Nederland die kan adverteren op TikTok. Ben jij klaar om een heuse TikTok-influencer te worden?