Dit is musicalfan en creatie-animal Bente!

12 maart 2021
Crowdmedia

Hallootjes! Ooit gehoord van zo’n ding met zes kleuren en 54 vakjes die je kunt draaien? Ja, je hebt het goed geraden (of misschien niet 😉), het is een Rubik’s Cube! Die kubus kan ik binnen dertig seconden oplossen. Nu zul je wel denken: wat heeft dit met jou te maken? Ik ben van jongs af aan al geïnteresseerd in verschillende visuele objecten. Zo verzamel ik speelkaarten en Rubik’s Cubes, maar werk ik ook graag met beeld in de vorm van grafische vormgeving en video. ✨

Ik.
Wie ik ben? 🙋🏼‍♀️ Ik ben Bente Müller, een negentienjarige mediastudente. Op dit moment volg ik de opleiding Grafische Vormgeving aan het Cibap, maar stiekem vind ik video leuker. Ssst… niet doorvertellen. Als ik niet bezig ben met school, vind ik het leuk om naar buiten te gaan met mijn camera en gewoon te filmen. Dat kan van alles zijn: de zonsondergang, een mooi gebouw of gewoon een zielig hangend takje. 🍂

Waar kun je me voor wakker maken?
100% musicals. 🎶 Of een lekkere pizza natuurlijk, haha. Door corona ziet mijn leven er een beetje anders uit, maar normaal gesproken vind ik het heel leuk om samen met vriendinnen naar musicals te gaan. De gezonde spanning die je krijgt als je de zaal inloopt, het harde meelachen bij een grappig moment en het hardop meezingen met de nummers die voorbijkomen vind ik geweldig! (Sorry als je óóit voor, achter of naast me zit, want ik kan je niet beloven dat ik zuiver meezing.) Dus… heb je zin om naar een musical te gaan, maar weet je nog niet met wie? Je weet me te vinden!

The Crowd.
Toen ik aan het zoeken was naar een leuk stagebedrijf, kwam ik op de website van Crowdmedia terecht. En zeg nou zelf… als je de site opent, wil je toch gelijk meer weten? Ik in ieder geval wel. Het duurde niet lang voordat ik mijn mail-app had geopend, een mailtje had geschreven en dus officieel had gesolliciteerd bij Crowdmedia. Spannend! Een paar dagen later kreeg ik het goede nieuws dat ik langs mocht komen! Na een leuk gesprek kon ik me officieel onderdeel noemen van The Crowd. Klinkt stoer, hè? Ik ben heel blij dat ik hier mag stagelopen en ik ben ervan overtuigd dat ze me hier veel kunnen leren (en héél misschien kan ik de mensen hier ook wat leren).

Joejoe!