Een echte Zwollenaar

09 April 2019
Crowdmedia

Hallo allemaal! Mijn naam is Bart Pleijsier en sinds april ga ik een supertoffe uitdaging aan bij Crowdmedia. Ik word projectmanager! Dat klinkt allemaal heel spannend en dat is het ook!

De afgelopen jaren heb ik verschillende werkzaamheden gedaan in verschillende werkvelden. Maar met een studie Media & Entertainment Management op zak, zit ik bij Crowdmedia helemaal op mijn plek. Als geboren en getogen Zwollenaar rol ik nu elke dag met mijn fiets vanuit de binnenstad naar Crowdmedia. Hoe fijn is dat!?

Wat moeten jullie verder dan nog weten? Samen met mijn vriendin woon ik in een appartementje in de binnenstad. Dit wordt wat klein en daarom zijn we op zoek naar een leuk koophuis. In Zwolle natuurlijk. Maar hoe mooi deze stad ook is, de rest van de wereld mag er ook zijn. Na al meerdere reizen te hebben gemaakt, wordt het deze zomer tijd voor Colombia.

Nog iets vergeten? Ik loop dit jaar alweer tegen de 30 jaar aan, ik voetbal al zo lang als ik kan lopen, ik kijk regelmatig een serie en ben gek op eten.