31 augustus

Eén groot marketingfeest

Yes, het is dan eindelijk zover! Na mijn overheerlijke vakantie mag ik beginnen met een nieuwe uitdaging: mijn stage! Omdat ik Crowdmedia al enige tijd in de gaten heb gehouden en ik hier mega graag mijn marketingskills wilde ontwikkelen, ben ik blij dat mijn eerste week nu echt een feit is.
 
Iets met enthousiast? Zeker. Mijn naam is Elise Taselaar, ik ben 24 jaar en woon in Zwolle. Omdat ik in mijn studie Commerciële economie op hogeschool Windesheim helemaal mijn passie heb gevonden, sta ik te popelen nog meer te leren bij Crowdmedia. Naast mijn studie ben ik dol op mijn vriend, onze Franse Bulldog Harvy én mijn familie en vrienden. Koken, bakken en reizen behoren tot mijn grootste hobby’s.

Anne Fleur Boschman
Fan van contentmarketing. Liefde voor fail.
Terug