Een nieuw avontuur!

30 januari 2019
Crowdmedia

Deze week gaat mijn avontuur bij Crowdmedia van start! Mijn naam is Manon Kutschruiter, ik ben drieëntwintig jaar en ik woon in Raalte. Maar wat ga ik bij Crowdmedia doen? Na drieënhalf jaar gestudeerd te hebben en een paar maanden in Hong Kong te hebben gewoond voor mijn minor, is het nu tijd om af te studeren. En dat ga ik bij Crowdmedia doen!

Ik houd van nieuwe avonturen, maar ook van pizza eten, reizen, in een helikopter vliegen, snorkelen, hardlopen en series kijken. De helikopterrit was eenmalig en zelf heb ik helaas geen helikopter, dus mocht je ooit een keer een plekje vrij hebben in je helikopter, dan vlieg ik graag met je mee!

Pizza, dat is het antwoord op alles. Ik houd van pizza! Voor ontbijt, lunch of avondeten, pizza kan altijd. Naast mijn liefde voor pizza, loop ik graag hard. 10 februari ga ik samen met mijn vriend de halve marathon in Barcelona lopen. Super spannend, want het is toch een aardig eind. Maar ik heb er natuurlijk wel onwijs veel zin in! En natuurlijk ook in mijn tijd bij Crowdmedia!