Er gaat niets boven Ynze.

02 augustus 2020
Crowdmedia

Moi, ik ben Ynze. Jawel uit het hoge Noorden, een Fries, een Stadjer* mét blauwe vingers. Blauwe vingers omdat ik mijn studietijd in Zwolle heb doorgemaakt. Eerst het Cibap (vakschool voor vormgeving) en daarna Artez (hogeschool voor de kunsten).

Bij Crowd ga ik mij bezighouden met conceptontwikkeling en de visuele doorvertaling daarvan. Merken verder helpen met concepten die de doelgroep raakt waar het moet. Ondanks dat ik al een tijdje meeloop in de wereld van communicatie, marketing en design, voel ik mij net zo fris als mijn jongste collega’s 😉 

Ik ben een designjunk, maar mooi vormgegeven is niet genoeg. Het moet een dialoog tot stand brengen en het liefst met een dikke knipoog.

Ik speel graag een potje voetbal of loop een rondje hard. Zo niet, zorgt mijn zoontje van bijna drie er wel voor dat ik in beweging blijf. Wanneer jullie mij missen op de vrijdag ben ik met hem. En de rest van de week… knallen voor Crowd. Zin in!

*Stadjer (ook stadjeder) is een Groningse benaming voor een bewoner van de stad Groningen, ook wel Groninger genoemd. Letterlijk betekent stadjer iemand die in Stad (Groningen) woont.