Even een bakkie doen…

05 juni 2018
Crowdmedia

Of ik een keertje koffie wilde drinken. En niet lang daarna de vraag: waarom zit je hier eigenlijk? Stiekem weet je het dan eigenlijk wel: omdat ik hier wil werken! En zo geschiedde. Vanaf 1 juni werk ik bij Crowdmedia als contentstrateeg.

Crowdmedia is een plek waar mensen zitten die er echt willen werken. Die met elkaar mooi en goed werk willen maken. De afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat deze drive, het samen goed werk maken, voor mij een van de belangrijkste drijfveren is om plezier te hebben in mijn werk. Daarom vind ik het ook heel tof om deel uit te mogen maken van deze club.

Naast mijn werk bij Crowdmedia werk ik ook twee dagen per week voor mezelf; onder andere voor Bart Veldkamp, die druk bezig is om gezonde tussendoortjes op de markt te brengen. En daar mag ik hem bij helpen.

Ik ben erachter gekomen dat ik het best tot mijn recht kom als ik mijn kennis kan delen (bijvoorbeeld door het geven van trainingen) en het oplossen van complexe vraagstukken en projecten. Dat je denkt: hoe gaan we dit in hemelsnaam voor elkaar krijgen? En dat het dan eigenlijk altijd lukt.

Maar wie ben ik verder? Stephanie Knoors, samenwonend in Apeldoorn. Ik ben drie keer per week te vinden op de manege: ik rijd het liefst te paard door de Kroondomeinen van Het Loo en wissel dat af met de racefiets. Daarnaast houd ik enorm van wijn en zit ik daarom bij een wijnclub. Hard werken, maar ook veel genieten.