Ga je met ons op date?

Kriebels in je buik, je handen voelen klam en je hart gaat net zo tekeer als de drummer van een metalband. Jouw verliefdheid wakkert de hele chemische fabriek in je lichaam aan. Urenlang scrol je door dat ene socialaccount verlangend naar meer. Je piekert eindeloos over een perfecte openingszin en droomt van een toevallige ontmoeting. Stiekem flirt je met het idee van een lange relatie, zo eentje met vertrouwen als basis. Maar… die eerste move? Die durf je gewoonweg niet te maken. No worries! Wij zijn net zo nieuwsgierig naar jou als jij naar ons. Kom, dan kijken we of we een match made in heaven zijn.

Een tafeltje voor drie, alsjeblieft!

Met een vijfgangendiner op het menu de zon langzaam aan de horizon zien verdwijnen. Is dat hoe je ons eerste romantische onderonsje voor je ziet? We willen geen spelbreker zijn, maar zo zijn we niet getrouwd. Wel dekken we met liefde een tafel tussen de koeien om elkaar middenin een weiland beter te leren kennen. Een heerlijke setting op steenworp afstand van onze tent. Op de camping… 🎶 Ja, je leest het goed. Crowdmedia bivakkeert binnenkort een week lang op een camping in Zwolle. De perfecte plek voor onze eerste date, nietwaar?

Verklaar die liefde.

Je hebt ons al lang en breed naar rechts geswiped. Die ene openstaande vacature waar jij een oogje op hebt, krijg je maar niet uit je hoofd. Of ben je ervan overtuigd dat je de ware bent voor een vacature die al bezet is? Verklaar ons de liefde en ga met ons op date! Wij zijn altijd in voor avontuur en eten graag van meerdere walletjes. Stuur een mailtje met je cv naar people@crowdmedia.nl. Een liefdesbrief of een digitale serenade mag natuurlijk ook. Dan regelen wij de rest voor onze date op woensdag 23 juni. De exacte tijd en locatie krijg je later van ons. Het moet immers wel een beetje spannend blijven. 

Een rol wc-papier of een ooglapje.

Dan nog even dit. Neem je iets mee waar we je aan kunnen herkennen? Een rol wc-papier onder je arm of een zwart ooglapje. Gewoon, iets wat jou typeert. En schrap die uren voor de spiegel of je zoektocht naar de perfecte outfit maar. De hele Crowd loopt gewoon in een campingkloffie rond. Met misschien zelfs een sporadische kater die niet voor de poes is.

Ga met ons op date en wakker die liefde aan.