21 februari

Gezocht: Campagnemanager (40 uur)

Een klant wil 5.000 nieuwe verzekeringen afsluiten of 1.500 leads binnenhalen. Wat ga je doen? Als campagnemanager sta je constant voor een nieuwe uitdaging. Iedere campagne is een avontuur op zich. Hectisch, maar altijd grensverleggend. Geen klant is hetzelfde en geen doelgroep is gelijk. Online campagnes bedenken, intensieve projectbegeleiding met de klant en constante afstemming met je collega’s. Het is een vak apart. Nog niet gillend weggerend? Lees dan verder!

Van strategie tot uitvoering?
Als campagnemanager doorloop jij het hele traject van (creatieve) strategie tot uitvoering. Je werkt niet alleen nauw samen met je collega’s, maar ook met klanten. Er gebeurt veel in een korte periode, dus je moet tegen een stootje kunnen en altijd het overzicht kunnen bewaren. Samen met klant bedenk je een passende online strategie waarin het doel van de klant centraal staat. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant en je stuurt jouw collega’s bij waar nodig. Vaak ben je zelf ook verantwoordelijk voor het opzetten en bijsturen van de campagne. Aan het eind van de rit verzorg jij de evaluatie, waarbij je de klant verrast met jouw kennis, visie en ambitie. Dit doe je niet voor één project, maar voor verschillende projecten en verschillende klanten tegelijkertijd. Geen enkele dag is hetzelfde. Nog steeds enthousiast?

Wat verwachten we van jou?
Om deze functie goed in te vullen binnen Crowdmedia vragen wij het volgende:
• Je hebt ervaring met social campagnes (Facebook, LinkedIn en YouTube etc.);
• Je hebt ervaring met SEA campagnes (Google en/of Bing);
• Je bent strategisch sterk en je hebt een helikopter…. uh -view;
• Je hebt een kritische blik en kunt snel schakelen;
• Jouw ambitie om te slagen straal je uit;
• Je hebt een hbo- of wo-opleiding succesvol afgerond;
• Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring;
• Je bent bereid om periodiek intern bij klanten een project op te zetten of af te ronden.

Voldoe je niet aan alle ingrediënten om deze functie uit te voeren? No worries, wij helpen je graag om verder te komen in je carrière.

Wat bieden wij jou?
Je gaat fulltime aan de slag in een team van 9 professionals met een schil van freelancers en bureaus. Dat alles onder marktconforme arbeidsvoorwaarden, uiteraard met je eigen telefoon en laptop. De reiskostenvergoeding is een vast bedrag, ongeacht waar je woont. Verder geloven we niet in vaste werktijden en vinden we dat jouw output belangrijker is dan je aanwezigheid in uren. Hetzelfde geldt voor vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben. Meer lezen over werken bij Crowdmedia? Check dan de blogserie van Yasser eens.

Wij communiceren open en eerlijk naar elkaar en onze klanten. Wij houden van een dolletje, maar werken ook hard. Dit doen wij altijd met het oog op resultaat. Wij werken voor o.a. Centraal Beheer Achmea, Syntus, Harley-Davidson, IVIO-Wereldschool, Wensink Automotive en Dickninghe IJsdelicatessen. Klinkt goed, toch?

Hebben we een match?
Stuur je cv en motivatie naar Wouter Hameka (info@crowdmedia.nl). Creativiteit stellen we altijd op prijs! Heb je nog vragen? Dan kun je Wouter bellen of WhatsAppen via 06 24127058. De laatste dag om jouw vacature en motivatie te sturen is dinsdag 14 maart.

Wouter
Gespecialiseerd in online strategie.
Terug