16 maart

Gezocht: Vlogger(s) (meeloopstage)

Wil jij stagelopen op een plek waar jij gewoon jezelf kunt zijn, veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en waar je met een glimlach binnenkomt en weggaat? Dan denken wij dat je bij ons aan het juiste adres bent.  Je mag alleen of met iemand samen solliciteren.

Wat ga je doen? Meeloopstage
Wij zijn een creatief bedrijf die de laatste kneepjes van het online vak altijd beheerst. Dit doen we omdat wij hier gelukkig van worden, maar ook omdat we dan altijd het juiste advies kunnen geven bij onze klanten. Wij werken voor grote merken in het land en daar zijn wij succesvol in. Als stagiair leren wij jou de kneepjes van het (online) vak en word je nauw betrokken bij lopende projecten.

Wij zijn op zoek naar echte journalistieke helden, die goed zijn voor of achter de camera. Wij willen graag dat je een eigen vlog gaat opstarten voor Crowdmedia. Dus: door heel het land scheuren en vloggen bij een marketingbijeenkomst, onze klanten, maar ook prominenten in de marketingwereld interviewen. Jij hebt vast meer ideeën voor onze vlog, daar staan wij voor open. We vinden het ook tof als je blogs gaat schrijven over hetgeen je meemaakt en leert. Je gaat zelf een campagne opzetten, zodat mensen jouw vlog ook gaan bekijken en je blogs gaan lezen. Natuurlijk helpen we jou daarbij, maar we verwachten wel dat je zelfstandig kan werken.

Hohoho… Hold your horses, betekent dit dat je in het wilde weg gaat interviewen en crossen door het land? Nee, gelukkig niet. Zonder een goede contentstrategie wordt deze stage geen succes. Je begint met het maken van een contentstrategie, welke doelen gaan we behalen, wie is onze doelgroep, welke content ga je maken? Dit plan is uitgekiend tot het kleinste detail. Zonder een strategie doen wij niets binnen Crowdmedia.

Kortom: een leerzame periode binnen een groeiend bedrijf waarbij je veel ervaring opdoet. Daarnaast krijg je uiteraard alle tijd om te werken aan jouw opdracht of stageverslag.
Ken je iemand met wie je dit project samen zou willen doen? Dat kan, wij zoeken namelijk twee vloggers. Kun je samen het avontuur aangaan.

Wat verwachten we van jou?
Om deze functie goed in te vullen binnen Crowdmedia vragen wij het volgende:
 HBO werk- en denkniveau (voorkeur journalistiek, communicatie);
 Vlotte babbel en niet bang voor de camera;
 Skills voor video editing;
 Feeling met social en online;
 Een positieve instelling;
 Veel zelfstandigheid;
 Lief zijn voor je collega’s en ons huisdier.

Wat bieden wij jou?
Wij zijn flexibel in de start en duur van jouw stage, maar gaan uit van de start in jouw nieuwe schooljaar. Wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen projecten, daar geloven wij in. Je krijgt uiteraard van ons een stagevergoeding, namelijk €200,- per maand. Niet gek toch? Wij hebben programma’s zoals Adobe Première en Photoshop en een iMac. Heb je een ander programma nodig, no worries. Wij regelen het.

Wat zijn de werktijden?
Crowdmedia hanteert flexibele werktijden, jouw output is belangrijker dan jouw aanwezigheid in uren. Wij hebben geen vaste vakantiedagen. Wij nemen vrij als we daar behoefte aan hebben. En werken door als het nodig is. Hetzelfde geldt voor jou.

Wie zijn wij?
Crowdmedia is een online marketingbureau in Zwolle. Wij zijn bijna 5 jaar geleden gestart. Inmiddels werken wij met 8 professionals op kantoor met een schil van freelancers en bureaus. Wij zijn een snel groeiend bedrijf; groei van 100% in omzet elk jaar. Wij adviseren grote organisaties (zowel corporate als MKB+) op het gebied van campagne management en content marketing. Dit doen wij altijd methet oog op resultaat.
Wij mogen werken voor o.a. de merken Centraal Beheer Achmea, Syntrus, Salland Zorgverzekeringen, Harley Davidson en Wensink Automotive. Wij communiceren open en kritisch naar elkaar en onze klanten. Wij houden van een dolletje, maar werken ook hard voor onze klanten.

Interesse?
Heb je nog vragen? Dan kun je bellen of WhatsAppen met Yasser Dehnavi, 06-42110518.
Je motivatie en CV kun je sturen naar info@crowdmedia.nl. Wil je samen met iemand solliciteren? Dan kan je samen solliciteren. Je raadt het waarschijnlijk al, creativiteit in jouw sollicitatie stellen we op prijs! Verras je ons?

Terug