Sloggi maakt Granny Pants hot!

11 oktober 2019
Campagnes

Draag jij een grote oma-onderbroek? Schaam je! Althans, dat is hoe de wereld naar dit ondergoedfenomeen kijkt. Ondergoed en lingerie voor vrouwen moeten sexy zijn en daar horen grote onderbroeken niet bij. Sloggi vond dat het tijd werd voor verandering en komt met een ode aan de oma-onderbroek! Comfort is belangrijk en ook dat kan er volgens Sloggi nog steeds goed uitzien. 

Amen voor de Granny Pants, Sloggi-style! 


Oh my god, look at her pants! In de campagne gebruikt het lingeriemerk heel slim de granny die eerder dit jaar viral ging met haar dansmoves gedurende het Notting Hill Carnaval in London. Haar naam is Colette Zacca, aka Lil’ Ol’ Granny en ze is niet onbekend met het tonen van haar granny pants. In de video voor Sloggi viert ze samen met haar backup-danseressen het 40-jarig bestaan van Sloggi én de nieuwe Granny Pants. 

Wij, vrouwen van Crowdmedia, zijn het eens met deze lofzang aan de granny pants. Wees eerlijk; ze zitten tien keer beter dan die kleine veters. Dat Sloggi er nu een meer vrouwelijke en sexy schwung aan geeft, moedigen wij alleen maar aan. Helemaal als daarvoor het fijne deuntje gebruikt wordt van de klassieker Baby Got Back.