How to: IG stories part 2.

13 augustus 2020
Contentmarketing

Indruk maken op je vrienden, buren, collega’s? Gebruik deze Insta-hacks! Had je dit nou maar eerder geweten… 😉

Tip 1: Flashing achtergrond

Stap 1: Maak een foto in je Instagram stories en voeg een flashing gif toe. Maak de gif zo groot dat hij je volledige scherm bedekt, sla dit op en klik op het kruisje.

Stap 2: Ga terug naar je Instagram stories en open de story die je net hebt opgeslagen. Ga naar je fotoalbum op je telefoon, klik op de foto die je wilt gebruiken en kopieër deze. 

Stap 3: Open Instagram weer en er zal een pop up van de foto verschijnen, klik hierop. Gebruik een kleur om de achtergrond te veranderen en vervolgens de gum om stipjes of andere vormen te maken. Ta-da! Flashing achtergrond.

Tip 2: Flashing letters

Stap 1: Herhaal stap 1 t/m 3 van bovenstaande tip. Bedek vervolgens je hele scherm met een kleur.

Stap 2: Gebruik de gum om daar je tekst mee te schrijven.

En zo heb je flashing tekst!

Tip 3: Template gebruiken voor nieuwe posts

Stap 1: Download de app ‘over’.

Stap 2: Klik op de optie ‘transparent’ en upload je foto. Klik op ‘mask’ en maak een cirkel in het midden van je template. Sla dit op in je filmrol.

Stap 2: Ga naar je Instagram feed en kies de foto die je wilt delen. Klik op het vliegtuigje en kies ‘bericht toevoegen aan je verhaal’.

Stap 3: Ga naar je fotoalbum en kopieër de afbeelding die je net hebt gemaakt in de app ‘over’. Ga terug naar Instagram stories en klik op de pop-up. Zoom in en klik vervolgens op je post zodat hij naar voren komt. Hij is nu clickable!

Tip 4: Hoe maak je je eigen gifje?

Stap 1: Maak een filmpje van jezelf.

Stap 2: Ga naar www.unscreen.com en upload je video.

Stap 3: Download het bestand en kopieër en plak het in je Instagram stories.