29 januari

Ik ben aangehaakt!

Gezocht: communicatieheld. Zo klonk de titel van de vacature waarop ik solliciteerde. Een jong, informeel en gezellig bedrijf. Dat was waar ik naar opzoek was en wat Crowdmedia leek te zijn. Alleen die titel al, haha. Het kennismakingsgesprek bevestigde mijn vermoeden van een leuk bedrijf, waar hard wordt gewerkt, maar waar ook zeker ruimte is voor gezelligheid. Ook ik ben nu ‘aangehaakt’ bij deze Crowd. (Na 4 uur heb ik al ontdekt dat aanhaken hier het stopwoordje is).

Mijn naam is Emy van Someren, ik ben 22 jaar en woon samen met mijn vriend in Zwolle. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Communicatie op Hogeschool Windesheim. Tijdens mijn stage bij Crowdmedia wil ik de dingen die ik tot nu toe heb geleerd graag toepassen in de praktijk. Het schrijven van teksten, grafische vormgeving, het bedenken van campagnes…

Naast mij studie zit ik bij de Pr-commissie van s.v. Oikos Nomos, vind ik het leuk om met vriendinnen te winkelen, wijntjes te drinken en te knuffelen met onze dwergpapegaai Milo. Ik denk trouwens dat ik daar wel pluspunten mee heb gescoord. Aangezien in de vacature ook stond dat je goed om moet kunnen gaan met huisdieren.

Terug