Ik kwam een dagje snuffelen!

24 april 2018
Crowdmedia

Mijn naam is Jamira Beudeker, ik ben 17 jaar oud en woon in Lelystad. Vandaag mocht ik een dagje meekijken bij Crowdmedia. Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de opleiding Communicatie aan hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik ben bezig om mij te verdiepen in mijn toekomstige werkveld. Dus daar ben ik dan, een dagje achter de schermen snuffelen bij Crowdmedia.

De eerste indrukken die ik kreeg van Crowdmedia? Een gezellig, jong bedrijf waar veel creatieve mensen werken. Deze indruk werd ook snel bevestigd. Er hangt een gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt.

Vandaag heb ik vooral berichten geschreven voor op de Facebookpagina van Crowdmedia. Deze teksten worden gebruikt om bijvoorbeeld een blog aan te kondigen of om een nieuwe werknemer te introduceren. Na een gezellige lunchpauze was het tijd om de feedback te verwerken en uiteindelijk ook beelden te zoeken die bij de teksten aansluiten. Ik vond het leuk dat ik echt aan de slag mocht en niet alleen over iemands schouder mee kon kijken. Doordat ik feedback kreeg op mijn geleverde werk heb ik ook echt iets opgestoken van deze dag.

Mijn verwachtingen van deze dag komen erg overeen met de werkelijkheid. Het was een gezellige en leerzame dag. Ik ben erg blij dat ik hier een dagje mocht komen snuffelen! Wie weet zien jullie, en ik zelf, in mei nog een aantal door mij geschreven berichten terug.