6 maart

In the year of….

Hola, ik ben Esther van der Starre, passievol, tikkie eigenwijs en wat nieuwsgierig van inslag. Bovendien een zeer trotse moeder van twee (echt wel) unieke dochters van 12 en 10 jaar.

1974 is mijn bouwjaar, rekenen we het zelf even uit? Het jaar dat de ‘Universal Product Code’, oftewel de streepjescode, geïntroduceerd wordt. De wereldwijde standaard voor digitale productherkenning. En termen als internetworking, internetmail en internetverkeer doen zijn intrede. De kiem voor de digitale wereld wordt gelegd. Fijn niet?

Tijdens mijn studie grafisch ontwerpen aan de kunstacademie ben ik in Zwolle op kamers gaan wonen. Niet meer weggegaan en heb zo mijn wortels geschoten in deze fijne stad. En dat bevalt nog steeds heel erg goed!

Binnen Crowdmedia ga ik het creatieve team ondersteunen als senior vormgever en heb hier ontzettend veel zin in. Mijn groei in de digitale wereld ga ik verder brengen. Met fijne mensen toffe concepten neerzetten.

Online en offline passies om mijzelf creatief te voeden zijn muziek luisteren (singer/songwriter), concerten en festivals bezoeken, kunst, theater, boeken, reizen, yoga, koken, lekker eten en hardlopen (in verband met teveel eten) op mijn coole Asics patta’s!

Terug