Keolis presenteert OV-held Super Summer Hero.

22 juli 2021
Persberichten

Eén man, één zomer, één bucketlist en één vervoersmiddel… de bus! Dit jaar staat de zomercampagne van vervoersmaatschappij Keolis in het teken van Super Summer Hero. Een held met een duidelijke én herkenbare missie. Contentmarketingbureau Crowdmedia is verantwoordelijk voor het bedenken, uitvoeren en beheren van de campagne.

Herkenbare (anti)held.
Na maandenlang binnen zitten zullen veel mensen zich herkennen in Super Summer Hero. Deze zomervakantie is dé periode voor een inhaalslag. Wouter Hameka (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “We wilden een frisse, zomerse en energieke vibe neerzetten die aansluit bij wat meer positiviteit deze zomer. En zo werd Super Summer Hero geboren. De (anti)held die het liefst alle activiteiten op zijn bucketlist in één zomer wil doen.”

Super Summer Deals.
Het doel van de campagne is om reizen met de bus in de reisgebieden van Keolis te stimuleren. Speciaal daarvoor ontwikkelden allGoTwentsRRReis en Syntus Utrecht hun eigen Super Summer Deals, met aantrekkelijke kortingen. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, bestaat de campagne uit online en offline middelen. Van een volledige touch-, tell- en sellcampagne op social tot voxpop-video’s, een blog, losse socialposts, posters, flyers, een uitdeelactie met zonnekleppen en meer!

Credits.
Acteur: Alex Helmers via iCasting
Audiodesign: A.R.T. Producties (Ali Reza Tahoeni)
Bedrukking zonnekleppen: Pinkcube
Blog: Kidsproof
Drukken flyers en posters: Drukwerkdeal
Productie: Crowdmedia
Uitdeelactie zonnekleppen: Monsterscore