Laura brengt nog meer geluk op de werkvloer!

05 maart 2021
Crowdmedia

“Wij maken van contentmarketing een groot feest.” Dat wil ik meemaken, dacht ik. Vervolgens stuurde ik een filmpje en mijn cv op. Na het weekend kreeg ik een belletje dat ik op gesprek mocht komen. En kort na dat gesprek kreeg ik een appje van Wouter: ik word onderdeel van The Crowd!

Even voorstellen.
Mijn naam is Laura Geluk. Sinds 1999 ben ik op deze aardbodem te vinden. Momenteel volg ik de opleiding Commerciële Economie bij Windesheim. Daarvoor heb ik de opleiding Popular Culture gedaan bij de Academie voor Popcultuur. Voor die opleiding heb ik mijn propedeuse behaald en toen ben ik ermee gestopt. Ik ben toen verdergegaan met Commerciële Economie. Daarvan had ik in een ver verleden ook al de propedeuse gehaald. Zwolle is mijn main city, ik ben er geboren en getogen. Een echte blauwvinger ben ik niet, want de drie generaties vóór mij komen niet uit Zwollywood. 

Vele passies.
Zingen, dansen, tekenen, yoga, met vrienden afspreken en ga zo maar door. Ik heb vele passies. Als ik er dan toch echt één moet kiezen, kies ik voor zingen. Zingen haalt veel gevoel naar boven en zorgt ervoor dat ik meer in contact sta met mijzelf.  Samen met een vriendin zat ik op zangles, maar dat kan nu helaas niet meer doorgaan vanwege Covid-19. Gelukkig kan ik nog steeds lekker blijven zingen onder de douche. Al vindt mijn familie dat niet altijd even leuk. 

Spiritualiteit.
Ik ben veel bezig met spiritualiteit. Dan kun je denken aan mediteren, edelstenen, tarotkaarten, yoga en boeken die hierover gaan. Ik vind het leuk om me naast mijn opleiding te verdiepen in deze onderwerpen, omdat ik denk dat er veel meer is dan de eat-work-sleep cycle. Momenteel volg ik met veel plezier een online tarot-cursus naast mijn stage.

The Crowd.
Verder heb ik heel veel zin om aan de slag te gaan bij Crowdmedia. Ook hoop ik veel te leren bij The Crowd. Ik heb al verschillende taken gekregen. Van het schrijven van deze welkomstblog tot onderzoek doen voor een klant. Ik kijk erg uit naar de rest van de tijd! 

Joejoe! 