Let’s get creative!

12 februari 2019
Crowdmedia

Hoi! Ik ben Hilde Venhuizen, 21 jaar en deze week begin ik aan mijn stage bij Crowdmedia als grafisch designer. Ik hou ontzettend van grafisch design en hier hoop ik het team mee te versterken de komende 20 weken!

Ik ben in Dronten geboren en getogen en ik woon daar bij mijn ouders. Omdat ik mijn eigen plekje wil, hoop ik binnenkort naar Zwolle te verhuizen! Mijn creatieve skills heb ik mooi kunnen ontwikkelen op het Cibap op de opleiding International Creative Business Developer (ICBD in de volksmond 😉 ). Hier leer ik over concepten, marketing, vormgeving en nog véél meer!

Naast het zijn van een grafisch designer, professioneel theedrinker en meme-queen, ben ik ook groot fan van Marvel en spendeer ik veel tijd aan het kijken en toejuichen van deze films. Verder kan je mij vaak achter mijn laptop vinden, dan kijk ik Youtube, Netflix of ben ik bezig in Photoshop.

Had ik al gezegd dat ik van thee houd?