Lynx goes nuts.

05 maart 2019
Contentmarketing

ASMR staat voor ‘Autonomous Sensory Meridian Response’. Oftewel: die tintelende gevoelssensatie die bepaalde klanken of aanrakingen opwekken. Dat heerlijke gevoel als iemand met je haren speelt? Ook ASMR dus!

“Hello, I’m here to show you how to shave your beanbag in the shower.”

Groot fan van ASMR en kunnen jouw nootjes een stevige scheerbeurt gebruiken? Bingo! Maar ook als je al helemaal smooth bent down under, moet je deze video echt bekijken. Al is het maar om jezelf eraan te herinneringen hoe het ook alweer is om je tegelijk ongemakkelijk en zeer vermaakt te voelen. En zo kun je morgen gelijk flink scoren bij je collega’s!

Een perfect voorbeeld van het slim combineren van twee populaire trends op YouTube: tutorials en ASMR. Waarbij het doel op een hele creatieve manier wordt bereikt, namelijk het laten zien hoe mannen op een veilige manier hun lichaam kunnen scheren.

Ben je nu helemaal hooked? Mag hoor. Of vind je het wel erg spannend om meteen te beginnen en je zaakje daarbeneden grondig aan te pakken? Kijk dan vooral deze twee afleveringen, over hoe je je benen en borst moet scheren.