17 september

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Bodymeasure

Zo blij je bent als je pakketje wordt bezorgd, zo sip als blijkt dat niks je past. Het lijkt erop dat dit over een paar jaar verleden tijd is. Benieuwd hoe?

2. Shazam

Hoe een auto op basis van je muzieksmaak eruit zou zien? Mercedes Benz komt met een koppeling tussen Shazam en hun nieuwe parel.

3. Plop

Bubbeltjesplastic ploppen werkt vaak erg ontspannend. Centraal Beheer snapt deze behoefte, en stelt daarom een heuse voorraad beschikbaar voor iedereen. Say what?

4. Zoekwoorden

Twijfel je welke zoekwoorden je het beste kunt koppelen aan je content? Voer je thema in op deze site, en via een koppeling met Google krijg je ze voorgeschoteld!

5. Twitterhaat

Als er een webcareafdeling gespecialiseerd is in kritiek via social, dan is het die van NS. Hoe reageer je op een botte hork zonder het zelf te zijn?

Marketing Tips

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

De gouden regels van spelling

Nederlandse taal, hoe zit het ook alweer precies? Met steeds meer zogenoemde taalnazi’s in opkomst, is de kans groot dat een missertje je blijft achtervolgen. Het beste is om het maar gewoon weg te lachen. DIWMOTZ zet ze voor je op een rijtje  
Anne Fleur Boschman
Fan van contentmarketing. Liefde voor fail.
Terug