1 oktober

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Video-apps

Met één device je zakelijke video’s filmen, editen en publiceren? Pak je smartphone er maar bij! Hier een overzicht welke video-apps je het beste kunt gebruiken. Handig!

2. Kijkgedrag

Elke keer weer die tv-reclames... Zou jij ze minder storend vinden als ze op jouw interesses worden afgestemd? KPN gaat er mee aan de slag!

3. Innovatie

Met de groeiende technologie van tegenwoordig, zijn we niet zo snel meer verbaasd. Toch kan deze gadget de toekomstige dokter bezoekjes een stuk interessanter maken.

4. Influencers

Misschien word je zelf ook (on)bewust wel beïnvloed door ze: influencers. Hoe doen ze dat nou eigenlijk? Lees hoe influencer-marketing ineens zo groot is geworden!

5. IGTV

Instagram TV werd alweer drie maanden geleden gelanceerd. Toch lijkt de nieuwste feauture nog niet helemaal aan te slaan onder de gebruikers. Hoe kan dat?

Marketing Tips

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Zes jaar geleden was het niet voor te stellen: sociale acceptatie voor verticale video’s. Er is lang gestreden tegen het zogeheten “vertical video syndrome’ maar daar lijkt nu verandering in te komen.
Terug