15 oktober

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Humor

Een dosis humor in je content laat een positieve indruk achter. Maar wat als de grap anders opgevat wordt? Misplaatste humor kan fout vallen, let hier dus op.

2. 3D-foto’s

Schattige puppy’s op je scherm? Facebook gaat next level! Ze zijn bezig een functie te ontwikkelen die het posten van 3D-foto’s mogelijk maakt. Zin in!

3. Rechtspraak

De rechtspraak in Nederland roept vaak vragen op bij jongeren. Een Instagram-campagne geeft hen antwoord op een manier die bij hen past.

4. Fact-checking

Slechts twee op de tien jongeren herkent fake-nieuws. Nieuwsgierig naar de feiten? Frankwatching deelt ze, alleen een echte oplossing is er nog niet.

5. Geheugensteuntje

Of het écht werkt weten we niet, maar handig klinkt het wel. Sans Forgetica is een lettertype speciaal ontwikkeld om teksten beter te onthouden. Klinkt top, toch?
Marketing Tips

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Wist je dat het de telefoon in bed relatiekiller nummer 1 is? Ben gebruikte humor in hun content en lanceerde de campagne ‘Ben beter in bed’. Centraal staat het condoom voor smartphone. Heb jij hem al?
Terug