29 oktober

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Generatie Z

Opgegroeid in een wereld vol smartphones en razendsnel internet: generatie Z. Ze zijn nog jong, maar nu al een belangrijke groep voor marketeers.

2. Contentconflict

De best geschreven content is niet altijd het beste voor je SEO. Hulp is nabij! In deze stijlgids vind je de gouden middenweg naar een SEO-waardige contentparel.

3. Storytelling

Emotionele merkbeleving lijkt ons steeds minder te prikkelen. Wat we wel belangrijk vinden? Transparante storytelling. Het échte verhaal achter het merk.

4. Social media

Social media is haast onvermijdbaar voor je merk. Benieuwd wat je volgend jaar te wachten staat? Lees hier de top 7 socialmediamarketingtrends voor 2019!

5. Greenwashing

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ieder bedrijf lijkt eraan mee te doen. Maar in hoeverre dragen deze bedrijven ook echt iets bij aan een groene wereld?

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Wat als ze in de oertijd pizza konden bestellen? En als ze in de middeleeuwen Tinder hadden? Een leven zonder smartphones kunnen we ons niet meer voorstellen. Toch zijn er veel tegenstanders. Want, zorgt sociale media niet juist voor asociale mensen? De Britse mobiele telefoonaanbieder Three UK laat in haar campagne #phonesaregood de positieve kant zien. Wel met de boodschap dat je hem af en toe aan de kant moet leggen.

Terug