12 november

maandag-middag-moment

Wist je dat wij als echte vakidioten het internet afstruinen? Altijd op zoek naar interessante weetjes & steengoede tips. Het zou zonde zijn om deze tips niet te delen. Maak van de maandagmiddag voortaan een feestje! 

Speciaal voor jou: de beste 5 op een rij.

1. Excuses

Een excuusmail met de woorden ‘helaas’ en ‘vervelend’ pikken we niet meer. Al is een goedmaak-bloemetje mailen wat lastig, probeer wel dat gevoel over te brengen.

2. Twitter

Minder nep-accounts en meer fanatieke twitteraars! Het aantal gebruikers is dit kwartaal met negen miljoen gedaald en toch stijgt het aantal actieve gebruikers. Hoe?

3. Snapchat

Hoewel Snapchat flink overschaduwd werd door andere apps, eisen ze het podium weer op. Met nieuwe functies voor een andere doelgroep hopen ze op een heuse comeback.

4. #foodtrend

De trend om je bordje eten online te knallen is groter dan ooit. Boston Chops tilt het tot een hoger niveau en ontwerpt een speciale Instagram-tafel voor $10.000.

5. E-mailfeestje

Hoewel we op de meeste websites overrompeld worden door heuse functiefeestjes en hamburgermenus, zijn de gestuurde e-mails nog plat en saai. Tijd voor verandering!

Deel jouw tip!

Heb jij ook iets tofs gezien? Laat het ons weten. Misschien staat jouw tip de volgende keer dan wel in ons maandag-middag-moment.

Extraatje

Diepvriespizza, een broodje knakworst of een uitgebalanceerd gerecht van Thuisbezorgd. Voor menig millenial een prima maaltijd, maar na een tijdje zal dit wel gaan vervelen. Hoe krijgen we deze groep nou aan het koken? Albert Heijn doet een poging en introduceert Escape Kitchen. Benieuwd hoe het werkt? Check de video.
Terug